om bente færch

Bag om Frk. Færch

Livet med garn

Mit navn er Bente Færch, og jeg driver denne garnwebshop – mest af alt; fordi jeg ikke kan lade være.
Mit liv har altid været fyldt af garn og kreative projekter. Det har jeg elsket – og det gør jeg stadig den dag i dag. Måske endda i en sådan grad, at andre kan undre sig over hvornår, at jeg når ret meget andet i mit liv. Og ja, det kan da også godt undre mig til tider. Men du kender det sikkert godt; Det er jo bare så hyggeligt og afslappende at sidde med garnet og kreere alt fra trøjer til omgangskredsen, børnefutter til de mindste og at lave pynt til de forskellige årstider.

 

 

Garn er livet – livet er garn.

 

Startskuddet på et nyt kapitel

Januar 2020 blev startskuddet til webshoppen her. Jeg vil nemlig gerne samle garn i høj kvalitet med et bæredygtigt twist til dig, der elsker høj kvalitet og lækre produkter ligeså meget som jeg selv. Derfor realiserede jeg en drøm, som jeg har gået med i flere år – og ja, her er vi i dag. 
Hver uge er jeg i kontakt med leverandører af forskellige garntyper, tilbehør og opskrifter, og jeg holder hele tiden udkig efter nye trends, så du kan holde dig opdateret. 
Facebook og Instagram samler jeg idéer og inspiration og DIY til dig, og her er du altid velkommen til at kigge forbi, hvis du gerne vil have nye inputs til det næste kreative projekt – eller måske endda dele, hvad du har lavet. Det er du altid mere end velkommen til.

kreative workshops

For dig, der elsker fællesskabet

I løbet af 2020 vil der blive holdt workshops i det midt- og vestjyske for dig, der gerne vil være en del af et kreativt fælleskab.
Det koster lidt at være med, og så sørger jeg for lidt godt til maven og selvfølgelig en lækker goodiebag med garn og tilbehør i, som du kan afprøve på workshoppen.
Her er både plads til dig, der er nybegynder eller meget erfaren.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% rabat på dit næste køb

– og få gode tilbud og lidt ekstra forkælelse hver måned.

Tak fordi du har tilmeldt dig nyhedsbrevet