Lækkerier - Frk. Færch

Shop

Lækkerier

Hygge og søde sager er to ting, som næsten altid går hånd i hånd.
Her på siden kan du blandt andet finde de lækreste karameller fra Karamel Kompagniet og lakridser fra Bagsværd Lakrids.

Filtrering

[searchandfilter id=”laekkerier”]

Filtrering

[searchandfilter id=”laekkerier”]

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Gourmet lækkerier der passer perfekt til de gode hyggestunder.

Hygge skabes ved at hygge sig sammen med andre, eller skabe en hyggelig stemning omkring sig selv, hvor man blandt andet kan være i fordybelse med noget man kan lide. Hos Frk. Færch er vi af den overbevisning at hygge også kan være lig med lidt sødt til ganen.

Kender du også til følelsen af at mærke en hyggesult, når du sidder med dit strikketøj i sofaen? Så er du ikke alene – og derfor har Frk. Færch fundet nogle af de lækreste og unikke gourmet lækkerier der er på det danske marked.

Disse lækkerier er ikke ”bare” karameller eller lakrids, som du kan finde nede i den lokale supermarked – nej disse lækkerier er lidt ud over det sædvanlige. De er unikt udvalgt ud fra deres kvalitet og smag (og jeg har selvfølgelig prøvesmagt hver og en).

Med en karamel og et stykke lakrids på skødet, kan du nu opleve den ægte Frk. Færch strikkehygge.

Lækkerier fra Karamel Kompagniet og Bagsværd Lakrids
Lækkerier fra Karamel Kompagniet og Bagsværd Lakrids

Karamel Kompagniet

Når du bare har lyst til en karamel der smager helt fantastisk – så er det karameller fra Karamel Kompagniet du skal have fat i. De har lavet bornholmske karameller siden 2004. Deres historie oser af familiehygge – læs deres historie her.

Ved det første bid vil du få følelsen af; “hold da op, de har virkelig gjort sig umage med smagen”. De mange varianter er nemlig så fyldige I smagen, at det kan smages langt tid efter den er spist færdig. Her er der virkelig tale om et godt håndværk. De er helt uden gluten og konserveringsmidler, og har derfor et helt års holdbarhed. Karamellerne opbevaret tørt, mørkt og køligt (12-18 grader)

 

Bagsværd Lakrids

Elsker du lakrids, så er du nødt til at smage disse! Disse delikate lakridser bliver som navnet antyder produceret i Bagsværd, og Frk. Færch er så heldig at have fået lov til at forhandle de utrolig lækre lakridser, så du kan hygge med strik og søde sager på én gang.

Med gourmet lakrids skal du selv skære det stykke, du mener du kan spise. Kan du spise det hele på én gang, jamen så spiser du bare bid efter bid.

Dansk hygge er noget ganske særligt

Man behøver selvfølgelig ikke strikke eller hækle for at hygge sig – selv hvis du hverken er til strik eller hækling, er du meget velkommen til at prøve lækkerierne her på siden. Den danske hygge kan noget helt særligt, det er samvær med venner og familie, varme drikke og god stemning. Det sidste der måske mangler, er noget sødt til ganen. Så hvorfor ikke forkæle sig selv med kvalitetsvarer fra danske producenter? Dyk ned i de mange forskellige smagsvarianter af de søde sager, og forkæl dig selv og dine hyggestunder.

Kender du en, der elsker søde sager, så er disse lækkerier den oplagte mulighed til at give en gave der oser af god smag og hygge.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomShop videre