Hurtig levering 1-3 dage | Fri fragt ved køb over 200 Dkk

Hurtig levering 1-3 dage

Fri fragt ved køb over 200 kr.

Garn

Her finder du det bedste udvalg indenfor garn.
På denne side finder du blødt kvalitetsgarn fra de bedste mærker til dit næste hækle- og strikkeprojekt.
Ved at anvende bæredygtige materialer af høj kvalitet som fundament til dit næste strikke- og hækleeventyr, har du elementerne til trygt at kunne påbegynde din næste strik trøje, hue eller babytæppe.

Filtrering
Filtrering

Garn til dit næste projekt

Om du så har brug for garn til dit næste hobbyprojekt eller til professionel brug, så kan du her finde lige den type kvalitetsgarn, som du har brug for til dit næste hyggeprojekt.

På siden her forhandles nemlig flere forskellige typer garn som kan bruges til dit næste strik og hækleprojekter. Her finder du blandt andet garn med en særlig komposition af mohair/silke, og garnnøgler af ren Cashmere. Endvidere lægges der en ære i at kunne forhandle organske materialer som dyrket med fokus på dyrevelfærd. 

frk. færch, garn, garn opskrifter
frk. færch, garn, garn opskrifter

Kvalitet sikrer garnets holdbarhed

Det er en god ide at købe blødt garn når du ønsker at strikke babytæpper, trøjer eller huer. Brugen af bløde materialer i for eksempel en strikket babytæppe sikrer, at tæppet er rart at bruge samtidig med, at det er holder længere.

Her på siden kan du læse om garnnøglernes forskellige fiberindhold, løbelængde og strikkefasthed, således har du mulighed for at købe lige den type garn du har brug for til dit næste hobby projekt.

Det er altid dejligt at kunne hoppe i en blød hjemmelavet striktrøje. Og ved at følge de angivne vaskeanvisninger på siden her kan du være med til  at påvirke strikkets holdbarhed.