Hurtig levering 1-3 dage | Fri fragt ved køb over 200 Dkk

Hurtig levering 1-3 dage

Fri fragt ved køb over 200 kr.

Opskrifter

Jeg elsker at finde nye opskrifter frem til dig, der holder af at strikke, hækle og brodere. Her kan du selv gå på opdagelse i både enkelte opskrifter eller i de fine bøger med for eksempel barselsstrik, strik til børne eller opskrifter på moderne broderi på tøj. 

Strikkeopskrifter til både børn, voksne og som interiør

Om du er til hækling, brodering eller at strikke, så har jeg samlet en række spændende opskrifter til dig. Jeg ønsker, at der på siden er en opskrift til enhver smag, og samtidig kan finde inspiration blandt de mange opskrifter.

Måske du er til julepynt eller påskepynt, eller har et ønske om at strikke din næste sweater, så er det hele at finde her på siden.

frk. færch, garn, garn opskrifter
frk. færch, garn, garn opskrifter

Strik til sommer, strik til vinter og strik til fester

Strik passer ind på alle årstider og til alle lejligheder – det gælder bare om at finde det rigtige garn og den helt rette opskrift.

Her hos Frk. Færch har vi valgt lidt godt fra hele sortimentet, så du både kan finde en lækker, varm trøje til de kolde vinteraftener. Og du kan også finde en flot og elegant cardigan, der kan bruges til lune sommeraftener på terrassen i et godt selskab.

Du kan altid gå på opdagelse i mine forskellige garnopskrifter. Der er opskrifter til de voksne, til de små og endda til juletræet. Der er enkelte opskrifter, og du har også mulighed for at bestille en skøn opskriftsbog hjem med forskellige strik- og hækleprojekter.