Shop

Tilbehør

Trådsaks, maskemarkører, knapper, pindemåler, strikkepinde og ja – det hele er vigtigt tilbehør for mange strikkere og hæklere. Derfor har jeg været ude og finde det bedste til dig, så du altid kan gå velforberedt ind i dit næste kreative projekt. Få det bedste ud af dit næste hobbyprojekt med det helt rigtige tilbehør.

Filtrering
Filtrering

Tilbehør i god kvalitet

I dag handler det ikke blot om at have det perfekte garn eller strikkeopskrift, det handler i ligeså høj grad om, at have det helt rigtige tilbehør. Med det bedste tilbehør, garn og opskrift vil du være bedst klædt på til dit næste strikke- eller hækleprojekt.

Det er vigtigt, at have tilbehør og værktøj i god kvalitet ved hånden, når du først går i gang med dit næste håndarbejdsprojekt. Dette omhandler alt fra at bruge en saks, der nemt kan klippe gennem al salgs garn og stof, eller unikke knapper til din næste vest og cardigan.

Du finder alt fra maskemåler, hæklepinde, strømpepinde, maskestoppere og meget andet tilbehør som du kan gøre gavn af i dit strikke-, hækle- eller broderiprojekt.

Hjælpemidler der gør arbejdet lettere

Ved at købe ekstra tilbehør til dit næste strikke-, hækle- eller broderiprojekt vil du ikke kun opleve at processen gøres nemmere, du vil nemlig også opleve, at det gør projektet sjovere.

Der vil løbende blive opdateret med nye og smarte værktøjer, da jeg dagligt, er meget opmærksom på hvilke tilbehørsprodukter, der gør dit strikkearbejde nemmere.

Du har mulighed for at sortere efter mærke og hvilket tilbehør du er på udkig efter. Der vil helt sikkert være noget for dit næste hobbyprojekt, og du er altid velkommen til at efterspørge et produkt ved blot at sende mig en mail på kontakt@frkfaerch.dk.