Adventskalender 2021 – Fuld af strikke overraskelser

1.100,00 DKK

Værdi 1.300 kroner

Forudbestilt dette års adventskalender!

Få en adventskalender der oser af hygge. Pakken indeholder 4 gaver, én til hver søndag i advent.
Indholdet henvender sig til strikkere, og du kan forvente at finde noget blødt i pakkerne, hvor du har mulighed for at vælge farvenuancer ved bestilling. Ligeledes vil der være lækkert gear til at peppe strikkeriet lidt op.

I adventskalenderen vil der være garn og opskrift til to komplette projekter, og selvfølgelig også lidt sødt til ganen.. Vil du være sikker på at få fingrene i årets adventskalender, så vent ikke for længe med at bestille.

 

Få en gave hver søndag i advent

Hver søndag vil du blive forkælet med en gave der indeholder alt du skal bruge til dit næste strikkeprojekt. Gaverne er unikt sammensat, så du får både nye og populære produkter fra vores store sortiment. Pakkerne er med til, at gøre julen en tand sødere og mindre stressende. Lad søndag være dagen der handler om DIG, hvor du skaber ro og hygge om dig selv. Væk med julestress og jag, og ind med varme, hygge og ro.

Adventskalenderen har en værdi af 1.300 kr., og du spare altså 15% på værdien af indholdet ved at købe denne kalender – nu bliver julen snart ikke meget sødere, vel? Du kan endda også vælge at betale over 4 måneder, så det kun er 275 kr. om mdr.

Ryd

Fordi du fortjener lidt ekstra hygge

Adventskalenderen er lavet unikt til dig der elsker at hygge om dig selv med strik og lidt søde sager. Adventskalenderen er den oplagte mulighed for, at forkæle dig selv eller en du har kær. Hvem fortjener ikke lidt ekstra i juletiden? Kalenderens indhold er selvfølgelig en overraskelse.

Hos Frk. Færch går vi op håndværk og detaljer, du kan derfor forvente 4 indbydende gaver, med lækkert indhold pakket fint ind.

Kun så længe lager haves

Salg af adventskalender gælder først til mølle, da der er begrænset antal, og der ikke bliver produceret flere, når først adventskalenderen er udsolgt.

Adventskalenderen tages ikke retur, men mindre du er så heldig at være blevet forkælet med en fra uventet side.

Ønsker du, at bestille andre varer sammen med adventskalenderen, bedes du bestille disse i en separat ordre. Varer bestilt på samme ordre som adventskalenderen bliver først sendt ud sammen med adventskalenderen i uge 45/46.

Hvornår modtager du pakken?

  • Pakken sendes i uge 45/46, så du er sikker på at have den inden 1. søndag i advent.
  • Vær opmærksom på, at betalingen først bliver trukket den dag pakken sendes afsted.

Har du spørgsmål til indhold grundet allergi eller lign., er du velkommen til at skrive en mail til kontakt@frkfaerch.dk