Bagsværd Lakrids Classic Mini

29,00 DKK

Bagsværd Lakrids Classic Mini nu i en mindre pakning, der er helt at håndtere – stadig samme skønne smag.

Bagsværd Lakrids Classic er den første variant i Bagsværd Lakrids sortimentet.
Den blev frembragt i kælderen på Gunnarsvej hos iværksætteren Søren Beier i vinteren 2014-2015.

De har flere gange stillet op i The Liquorice Awards og har alle gange taget medaljer.
En bronze i 2019, en sølv i 2018 og GULD i 2020.

Den klassiske variant er lavet med havsalt og salmiak, håndlavet og håndplukket.

Bagsværd Lakrids er ikke som de andre!

Når du køber Bagsværd Lakrids, får du en hel lakridsplade, som du selv skal skære ud på stuebordet.

Bagsværd Lakrids har ikke en traditionel fast form, til gengæld er det en meget tyktflydende masse, der stabiliserer sig selv ved at ligge i større plader.
Lakridsen optager og afgiver fugt til omgivelserne, og derfor er Bagsværd Lakrids pakket i luftgennemtrængeligt papir, så den ikke bliver hverken våd eller hård.
Man skal derfor heller ikke lægge sin lakrids i cellofan.

Bagsværd Lakrids er glutenfri og håndlavet med det fineste lakridspulver.

Du får her min. 55 g lækker lakrids i særklasse.

På lager

På lager

  • Ingredienser:
    Sukker
  • glukose-sirup
  • sødet kondenseret mælk
  • vegetabilsk fedt (palmekerne)
  • pulveriseret rålakrids
  • salmiak
  • havsalt
  • farve (vegetabilsk kul)
  • emulgator (mono- og diglycerider)
  • overfladebehandlet(shellak)

I januar 2015 startede ingeniørerne Søren Beier og Morten Kornbech Bagsværd Lakrids i hjemmet på Gunnarsvej hos Søren Beier.
Med en spirende lyst til at skabe en fyldig og velsmagende lakrids, blev de lange vinteraftener brugt til at forsøge at tøjle den udfordrende karamalliseringsproces til skabelse af et unikt lakridsprodukt.

Søren elskede at eksperimentere med ingredienssammensætninger, tilberedningsprocesser og emballageryper, mens Morten arrangere prøvesmagninger i Bagsværd Centeret.

Bagsværd Lakrids var nu skabt og dagsproduktionen skulle skaleres op, først til 8 plader, senere til 24 plader. Det stod hurtigt klart, at det krævende større lokaler og mere plads, så Bagsværd Lakrids flyttede fra Søren Beiers hus på Gunnarsvej til Danske Studenters Roklub på Svanemøllen.
Ny mand, Mortens kammerat Rasmus Hansen der er uddannet kok kom med ombord, og hjalp med endnu engang at skalere dagsproduktionen op. Denne gang til 100 plader.

Det vidste sig dog hurtigt, at lokalerne også hos Danske Studenters Roklub blev for små, så i 2017 flyttede Bagsværd Lakrids produktionen til køkkenet under Brøndby Stadion, hvor der kunne produceret lakrids i store gryder, når ikke disse var optaget af madlavning til Superligakampene.

I sommeren 2018 flyttede de så produktionen og butik til Bagsværd Hovedgade, hvor den stadig ligger i dag.
Siden er produktionen igen skaleret op, og flere hænder er kommet til, for at kunne følge med efterspørgslen fra kunderne.

Jeg er rigtig glad for, at kunne tilbyde Bagsværd Lakrids velkommen i sortimentet hos Frk. Færch.