Bagsværd Lakrids Lys Symfoni - Frk. Færch

Bagsværd Lakrids Lys Symfoni

75,00 kr.

RED MADEN! Udløbsdato: 20-11-2022

Bagsværd Lakrids Classic har sin karakteristiske smag fordi, at den fremstilles af det fineste lakridspulver, og fordi, at den frembringes a maillard-reaktionen, hvor mælkeprotein og sukker reagerer med hinanden i gryden.

Efter kogning hældes lakridsen i forme, hvor den størkner natten over. Herefter skæres den i tern og føres gennem et slør (gardin) af flydende lys chokolade som gør at det bliver til Bagsværd Lakrids Lys Symfoni.

Bagsværd Lakrids er ikke som de andre!

Når du køber Bagsværd Lakrids, får du en hel lakridsplade, som du selv skal skære ud på stuebordet.

Bagsværd Lakrids har ikke en traditionel fast form, til gengæld er det en meget tyktflydende masse, der stabiliserer sig selv ved at ligge i større plader.
Lakridsen optager og afgiver fugt til omgivelserne, og derfor er Bagsværd Lakrids pakket i luftgennemtrængeligt papir, så den ikke bliver hverken våd eller hård.
Man skal derfor heller ikke lægge sin lakrids i cellofan.

Bagsværd Lakrids er glutenfri, håndlavet med det fineste lakridspulver.

Vægt: 130 g
Antal: 12 stk. i en æske

På lager

1-3 dages leveringstid

Fri fragt ved køb over 399 kr.

Her kan du bruge MobilePay

 • Ingredienser:
  Sukker
 • glukose-sirup
 • sødet kondenseret mælk
 • vegetabilsk fedt (palmekerne)
 • pulveriseret rålakrids
 • salmiak
 • havsalt
 • farve (vegetabilsk kul)
 • emulgator (mono- og diglycerider)
 • overfladebehandlet(shellak)
 • lys chokolade

I januar 2015 startede ingeniørerne Søren Beier og Morten Kornbech Bagsværd Lakrids i hjemmet på Gunnarsvej hos Søren Beier.
Med en spirende lyst til at skabe en fyldig og velsmagende lakrids, blev de lange vinteraftener brugt til at forsøge at tøjle den udfordrende karamalliseringsproces til skabelse af et unikt lakridsprodukt.

Søren elskede at eksperimentere med ingredienssammensætninger, tilberedningsprocesser og emballageryper, mens Morten arrangere prøvesmagninger i Bagsværd Centeret.

Bagsværd Lakrids var nu skabt og dagsproduktionen skulle skaleres op, først til 8 plader, senere til 24 plader. Det stod hurtigt klart, at det krævende større lokaler og mere plads, så Bagsværd Lakrids flyttede fra Søren Beiers hus på Gunnarsvej til Danske Studenters Roklub på Svanemøllen.
Ny mand, Mortens kammerat Rasmus Hansen der er uddannet kok kom med ombord, og hjalp med endnu engang at skalere dagsproduktionen op. Denne gang til 100 plader.

Det vidste sig dog hurtigt, at lokalerne også hos Danske Studenters Roklub blev for små, så i 2017 flyttede Bagsværd Lakrids produktionen til køkkenet under Brøndby Stadion, hvor der kunne produceret lakrids i store gryder, når ikke disse var optaget af madlavning til Superligakampene.

I sommeren 2018 flyttede de så produktionen og butik til Bagsværd Hovedgade, hvor den stadig ligger i dag.
Siden er produktionen igen skaleret op, og flere hænder er kommet til, for at kunne følge med efterspørgslen fra kunderne.

Jeg er rigtig glad for, at kunne tilbyde Bagsværd Lakrids velkommen i sortimentet hos Frk. Færch.

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomShop videre