Bagsværd Lakrids Mørk Symfoni - Frk. Færch

Bagsværd Lakrids Mørk Symfoni

75,00 kr.

I Bagsværd Lakrids Mørk Symfoni får du den originale Bagsvær Salmiak Lakrids overtrukket med mørk chokolade og serveret i mundrette bider.

Lakridsen har sin karakteristiske smag, fordi den fremstilles af det fineste lakridspulver, og fordi den frembringes af Maillard-reaktionen, hvor mælkeprotein og sukker reagerer med hinanden i gryden. Efter kogning hældes lakridsen i forme, hvor den størkner natten over. Herefter udskæres den og føres gennem et slør (eller gardin) af flydende chokolade. Efter tørring er den klar til at blive spist.

På lager

1-3 dages leveringstid

Fri fragt ved køb over 399 kr.

Her kan du bruge MobilePay

Ingredienser:

  • chokolade (kakaomasse, sukker, kakaosmør, emulgator/emulgeringsmiddel: sojalecticin, naturlig vaniljearoma
  • sukker
  • glukose-sirup
  • sødet kondenseret mælk
  • helt hærdet palmekerneolie
  • pulveriseret rålakrids
  • salmiak
  • havsalt
  • emulgator/emulgeringsmiddel: mono- og diglycerider
  • farve (vegetabilsk kul)

I januar 2015 startede ingeniørerne Søren Beier og Morten Kornbech Bagsværd Lakrids i hjemmet på Gunnarsvej hos Søren Beier.
Med en spirende lyst til at skabe en fyldig og velsmagende lakrids, blev de lange vinteraftener brugt til at forsøge at tøjle den udfordrende karamalliseringsproces til skabelse af et unikt lakridsprodukt.

Søren elskede at eksperimentere med ingredienssammensætninger, tilberedningsprocesser og emballageryper, mens Morten arrangere prøvesmagninger i Bagsværd Centeret.

Bagsværd Lakrids var nu skabt og dagsproduktionen skulle skaleres op, først til 8 plader, senere til 24 plader. Det stod hurtigt klart, at det krævende større lokaler og mere plads, så Bagsværd Lakrids flyttede fra Søren Beiers hus på Gunnarsvej til Danske Studenters Roklub på Svanemøllen.
Ny mand, Mortens kammerat Rasmus Hansen der er uddannet kok kom med ombord, og hjalp med endnu engang at skalere dagsproduktionen op. Denne gang til 100 plader.

Det vidste sig dog hurtigt, at lokalerne også hos Danske Studenters Roklub blev for små, så i 2017 flyttede Bagsværd Lakrids produktionen til køkkenet under Brøndby Stadion, hvor der kunne produceret lakrids i store gryder, når ikke disse var optaget af madlavning til Superligakampene.

I sommeren 2018 flyttede de så produktionen og butik til Bagsværd Hovedgade, hvor den stadig ligger i dag.
Siden er produktionen igen skaleret op, og flere hænder er kommet til, for at kunne følge med efterspørgslen fra kunderne.

Jeg er rigtig glad for, at kunne tilbyde Bagsværd Lakrids velkommen i sortimentet hos Frk. Færch.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomShop videre