Barselsstrik - begyndervenlige strikkeopskrifter - Frk. Færch

Barselsstrik

249,95 kr.

Barselstrik – begynder venlig strik fra 0 – 2 år (str. 0 mdr. – 24 mdr.)

I denne bog får du hele 18 begyndervenlige strikkeopskrifter – her kan alle kan være med. De mange strikke opskrifter er skrevet uden brug af forkortelser og uden alt for avancerede teknikker, hvilket betyder at det er nemt forståeligt. Flere af opskrifterne har desuden billedguides, så det bliver nemmere at forstå arbejdsgange i opskrifterne.

Bogen sendes med posten efter køb!

På lager

1-3 dages leveringstid

Fri fragt ved køb over 399 kr.

Her kan du bruge MobilePay

Udover strikke opskrifterne indeholder bogen også mange gode råd til hjemmestrikkede barselsgaver og gode råd til personer der er nye i strikkeverdenen, samt læring om valg af garn og materialer til opskrifterne.
Alle bogens opskrifter er unisex og kan derfor bruges af både piger og drenge. Opskrifterne kommer i str. 0 mdr. – 24 mdr., men flere af dem går helt ned til str. præmatur (for tidligt fødte).
Bogen indeholder alt fra opskrifter til cardigans og trøjer samt dragter og små vintersæt til børn. Herudover er der opskrifter på tilbehør såsom suttesnore og et lækkert tæppe, der har en lige så smuk bagside som forside. Du vil ikke gå glip af denne bog, hvis du f.eks. er kommende forælder, farmor, mormor eller bedstemor.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomShop videre