Cosy Cashmere - Frk. Færch

Cosy Cashmere

119,00 kr.

Forkæl dig selv med det lækreste og blødeste garn i en eksklusiv kombination af den bedste cashmere og fineste merino.
Hvert nøgle er fremstillet med en kerne af merino omgivet af bløde cashmere fibre, hvilket skaber en uovertruffen følelse af ren cashmere luksus.

Cosy Cashmere er både luftigt og fyldigt hvilket gør at det er smukt både alene eller som dobbelttråd. Derudover har det en tykkelse, der gør det perfekt til at erstatte mohair.
I Cosy Cashmere får du fylde, blødhed og en mere ”korthåret fluff”, som ikke fælder.

Dette er det ultimative luksusgarn, spundet på et 100 år gammelt italiensk spinderi.
Hvert nøgle er et mestervæsk i sig selv, og jeg er stolt over at få lov til at forhandle dette lækre garn og bringe denne eksklusive oplevelse direkte til dine strikkeprojekter.

Fiberindhold: 30 % carded cashmere / 70 % ekstrafine merino
Løbelængde:
175 m / 25 g
Vaskeanvisning: Håndvaskes og skal ligge og tørre.
Mængde pr. fed: 25 g

1-3 dages leveringstid

Fri fragt ved køb over 399 kr.

Her kan du bruge MobilePay

Knit by Moltrup er ejet af Christine Moltrup som arbejder ud fra principperne, høj kvalitet og unika produkter og dette afspejles i hendes virksomhed på to måder:

Håndfarvet garn
Christine bruger størstedelen af hendes tid på at håndfarve garn på lækre luksus baser. Det kan både være merino, silke mohair eller mere specielle baser som silke og camel.
Christine anvender syrefarver til farvning af garnet. Syrefarver lyder mere farligt end det er, da der er tale om, at garnet lægges i blød i en helt naturlig citronsyre. Dette klargør fibrene, så de er mere modtagelige for de farvepigmenter Christine derefter tilføjer i hånden.
For at kunne farve så bæredygtigt som muligt, tænker Christine meget over forbruget af vand og el.
Derudover arbejdes der også ud fra princippet om at undgå for meget spild både under farvning, men også i fragt og emballage.

Ensfarvet garn
Udover det håndfarvede garn har hun også udviklet en serie af ensfarvet garn i forskellige fibersammensætninger.
I denne serie finder du bl.a. mohair, alpaca og cashmere i et udvalg af farver der passer til det håndfarvede garn.
Den ensfarvede alpaca er bæredygtig og lavet ud fra principperne om at holde det så råt som muligt, ved ikke at forarbejde det ret meget. Alpaxen er et super blødt garn, men også uforfinet garn.
Det ensfarvede garn har forskellige certifikater, der sikrer ordentlige forhold for både dyr og mennesker, samtidig med at produktionen har mindst mulig indvirkning på vores klode.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomShop videre