Finull - Frk. Færch

Finull

44,00 kr.

Finull er et 2-trådet kardegarn i 100% norsk uld. Garnet er fyldigere end Lamull, man alligevel stadig et tyndt uldgarn.
Finull er et af Rauma Garns store stoltheder med et stort flot farvekort og et garn der kan bruges til det mest.
Garn i 100 % uld giver tøj der varmer og ånder selv under fugtige forhold og det kartede garn gør at tøjet bliver let og luftigt.

Finull fra Rauma Garn er producereret på fabrikken i Romsdalen, hvor de karter, snoer, spinder, vasker og farver garnet i 100 % norsk uld.

Fiberindhold: 100% norsk uld
Løbelængde: 175 m / 50 g
Strikkefasthed: 24-26 masker = 10 masker på pind 2.50 – 3.50 mm
Pindstørrelse: 2.50 – 3.50 mm
Vaskeanvisning: Uld program og tørres fladt
Mængde pr. fed: 50 g

1-3 dages leveringstid

Fri fragt ved køb over 399 kr.

Her kan du bruge MobilePay

Blandt høje fjelde og smuk fjord ligger Rauma Ullvarefabrik som har spundet kvalitetsgarn siden 1927.
Hos Rauma Garn brænder de for lokal og bæredygtig produktion, strikketraditioner og historieformidling. Rauma Ullvarefabrik er i dag en af de få uldvarefabrikker som leverer norsk uldgarn produceret i Norge.

Det er snart 100 år siden af den kun 25-årige Erling Digernes overtog driften af den lille uldvarefabrik på Veblungsnes i Rauma. Dengang var der 3 ansatte, enkle maskiner og meget manuelt arbejde.
Nu er det 3. generation der driver fabrikken og fabrikken har været i en rivende udvikling med nye bygninger og maskiner, men der er stadig spor fra hvordan fabrikken så ud tidligere.

Rauma Ullvarefabrik leverer i dag til mere end 300 garnbutikker og webshops i ind- og udland. De er bl.a. kendte for deres store udvalg af forskellige kvaliteter og flotte farveskalaer, men Rauma Ullvarefabrik er mest stol af det garn de selv spinder på fabrikken i 100 % norsk uld.

Der er en speciel stolthed for norsk uld som er kendetegnet ved først og fremmest at være robust og elastisk.
Det norske uldgarn spindes som kardegarn og på den måde bliver det et fantastisk let og luftigt garn.

Norsk uld er blandt verdens mest miljø venlige tekstilfibre og ulden der bruges i produktionen hos Rauma Ullvarefabrik er endda Svanemærket.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomShop videre