Gotlandsk Slipover - Frk. Færch

Gotlandsk Slipover

55,00 kr.

Gotlandsk Slipover er en elegant strikvest med en flot taljering og en dramatisk krave. Sagt med andre ord giver den den klassiske vest et godt modspil.
Vesten kan bruges over skjorten, kjolen eller nattøjet på en doven søndag.

I stedet for en snærende rund halsåbning eller en kedelig V-hals har MAMA givet Gotlandsk Slipover en opretstående bådudskæring. Det giver vesten en helt unik profil, samtidig med at du får luft til hals og skuldre og derfor aldrig får det for varmt med vesten på.

Den klassiske runde halsåbning eller en lidt kedelig V-hals er her erstattet med en opretstående bådudskæring. Dette giver vesten en helt unik profil, samtidig med, at du får luft til hals og skuldre og det er derfor aldrig for varmt til bære vesten.

Gotlandsk Slipover strikkes i MAMAs Gotlændergarn, som er et fyldigt og luksuriøst garn spundet af 100 % ubehandlet dansk pelsuld fra gotlænderfår.
MAMA Garn & Uld er den eneste danske garnproducent, der spinder gotlændergarn af denne type, og MAMAs Gotlændergarn har en glansfuld og luftig kvalitet, som du ikke finder hos andre pelsuldsgarner.

Alle opskrifter hos MAMA Garn & Uld er designet ud fra princippet om, at det at strikke ikke behøver at være svært for, at se flot ud.
Gotlandsk Slipover er et godt eksempel på dette princip, da den med sin opretstående krave ser sofistikeret og avanceret ud, men strikkeopskriften i virkeligheden er så enkel, at vesten kan strikkes på en aften.

Efter køb sendes opskriften som PDF-fil til din mail.

1-3 dages leveringstid

Fri fragt ved køb over 399 kr.

Her kan du bruge MobilePay

Størrelse: S/M (L/XL) 2XL/3XL

Mål:
Længde: 47cm (52cm) 57cm
Hoftevidde: 107cm (124cm) 141cm
Taljevidde: 82cm (102cm) 122cm
Brystvidde: 88cm (106cm) 124cm
Bevægelsesvidde: 7cm (7cm) 7cm

Vejledende pinde: Rundpinde 4.50 mm og 5.50 mm, 60 cm og strømpepinde 5.00 mm

Strikkefasthed: 16 m x 21 p = 10 cm på pind 4.50 mm

Materialer: MAMAs Gotlændergarn, 350 (400) 500 g

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomShop videre