Hæklet Anatomi - Frk. Færch

hurtig levering

Fri fragt ved køb over 399 kr.

Tilbud

Hæklet Anatomi

149,00 kr.

Bogen indeholder en masse hækleopskrifter af menneskets organer, såsom hjerte, lunger, øjne, livmoder osv. Denne hæklebog er skrevet af Gitte Marie Stendys.

I bogen bliver du budt velkommen til en verden af hæklede organer, og det vil blive gjort muligt at hækle organer til dem, du holder af. Hvem har ikke brug for en hjerne, en moderkage, et øje eller en tyndtarm?

Bogen sendes med posten efter køb!

Ikke på lager

1-3 dages leveringstid

Fri fragt ved køb over 399 kr.

Her kan du bruge MobilePay

Med denne bog kan du hækle kroppens indre organer og give som gave. Giv diabetikere en hæklet bugspytkirtel, eller giv folk i dialyse en hæklet nyre, og folk med gastric bypassopererede kan få en hæklet mavesæk. Det kan også være at du ønsker, at give en lille ting til dem, der er transplanteret, har overlevet en blodprop i hjertet eller hjernen, har KOL, stomi eller galdesten, eller måske har haft livmoderhalskræft. Der er hæklede organer til alle, uanset hvilken situation, de har stået i.

De mange hæklede organer er også en sjov ting at have som kontorindretning hos sundhedsfagligt personale, hvor de kan bruges som leg til børnene i venteværelset, eller lægen kan vise hvilket speciale man arbejder indenfor. Organerne kan også bruges som undervisning til mindre og større børn og til at nedbryde tabuer. Det er tid til at hækle løs og skabe en god snak om kroppen og dens funktion og vær med til at afdramatisere sygdomme.

Alle opskrifter i bogen indeholder detaljerede instruktioner og forklaringer, så både nybegyndere og erfarne hæklere kan kaste sig over de mange hæklede organer.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% rabat på dit næste køb

– og få gode tilbud og lidt ekstra forkælelse hver måned.

Tak fordi du har tilmeldt dig nyhedsbrevet

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomShop videre