Hæklet klassisk julepynt - Frk. Færch

Hæklet klassisk julepynt

249,95 kr.

Hæklet klassisk julepynt er bogen hvor du finder smukt og traditionelt hæklet julepynt, perfekt til både juletræ, til vinduet og til fine udstillinger i hjemmet.

I bogen er der opskrifter på både flette julehjerter, julekugler, kræmmerhuse, tinsoldat og trommer. Du finder også opskriften på det sødeste lille nissepar, og hvem ved om nissen kommer forbi hvis der hænger en hæklet julesok på trappen.

Opskrifterne henvender sig både til den nye og den øvede hækler. Alle teknikker og maske, der er brugt i bogen, findes som videoguides.

Bogen sendes med posten efter køb!

På lager

1-3 dages leveringstid

Fri fragt ved køb over 399 kr.

Her kan du bruge MobilePay

Det er søstrene bag firmaet Krea Deluxe Heidi B. Johannesen og Pia H. H. Johannesen der er designerne bag bogen “Hæklet klassisk julepynt”

Der er noget særligt når decembermåned nærmer sig og det er tid til at finde julepynten og nisserne frem fra gemmerne. Juletiden er for mange forbundet med mange traditioner, julebag, juleklipperier og de hjemmelavede julegaver.

Mange forbinder “rigtig julepynt” med de røde, hvide og grønne farver, måske i kombination med sølv eller guld. For søstrene Heidi og Pia har klassisk julepynt i de traditionelle farver en helt særlig plads i samlingen af julepynt.
Derfor er farvene i bogen holdt i de traditionelle julefarver, de kan sagtens hækles i andre farver, men til den stemning som søstrene gerne vil ramme med bogen, synes de, at de klassiske julefarver var helt perfekte.

De håber, at du med opskrifterne her i bogen kan skabe en masse klassisk julepynt til dit eget hjem.
Du finder opskrifter på alle de klassiske juleting, som de smukke røde julekugler, julesokker til børnenes gaver, trommer i rød og hvis med en smuk guldkant, julestokke, flettede julehjerter, kringler, kræmmerhuse, små fine klokker, søde små nisser og en rank skinnende tinsoldat.
Alt sammen noget der høre til en klassiske og traditionel julestil, som gør julehjemmet hyggeligt, varmt og traditionsrigt.

 

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomShop videre