Japanske Strikkemønstre 2 - Frk. Færch | Køb den nu

Japanske Strikkemønstre 2

299,95 kr.

I denne bog ”Japanske strikkemønstre 2” deler den japanske strikkeguru Hitomi Shida igen ud af sine intrikate strikkemønstre.
Hendes første bog inkluderede mønstersamlinger, og ligeledes er ”Japanske strikkemønstre 2” fyldt med nye, smukke mønstre og skønne varianter af nogle af de mere klassiske opskrifter. Denne samling af hulmønstre, kanter, fladedækkende mønstre med mere er en gave for den erfarne strikker og en inspiration for den, der ønsker at tage sit strik til nye højder.

Bogen sendes med posten efter køb!

På lager

1-3 dages leveringstid

Fri fragt ved køb over 399 kr.

Her kan du bruge MobilePay

Bogen indeholder japanske diagrammer, hvilket kan virke komplicerede, men bare rolig, der er hjælp at hente, når den garvede underviser Gayle Roehm guider dig igennem de særlige teknikker. Da bogens symboler ligner maskerne som de afbilleder, vil du snart opdage, at de japanske diagrammer er langt mere intuitive end dem, du er vant til. Du kan bl.a. bruge mønstrene på lette sjaler og varme trøjer, eller give huer, strømper og vanter et japansk touch. Mulighederne er mange! Det er kun fantasien der sætter grænser – det handler om at være kreativ.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomShop videre