Karamel Kompagniet - Klassisk Chokolade - Frk. Færch

Karamel Kompagniet – Klassisk Chokolade

72,00 kr.

Karamel Kompagniet Klassisk Chokolade

Det bedste fra chokoladeverdenen er blevet kombineret med flødekaramellens runde sødme, for at lave vores gourmetversion af en tidløs klassiker. Lækker og fristende chokoladekaramel.

Langtidskogning i kobbergryder, den helt specielle håndtering af karamelmassen, når den afkøles – og selvfølgelig de nøje udvalgte smagsnoter, det er hvad der kendetegner en gourmet karamel fra Karamel Kompagniet.

Karamel Kompagniet bygger på engelske traditioner og et arvestykke fra 1894, nemlig kogebogen med opskriften på karameller.
Siden 2004 hvor Karamel Kompagniet blev grundlagt på Bornholm har tanken været, at fremstille håndlavede karameller der hver gang skal være en gave at åbne.

På lager

1-3 dages leveringstid

Fri fragt ved køb over 399 kr.

Her kan du bruge MobilePay

Ingredienser:

Glukosesirup, kondenseret mælk, sukker, vand, hærdet vegetabilsk fedt (palmekerne), lakridsekstrakt (3%), sydesalt, emulgator (mono- og diglycerider), salt, aroma, farve: vegetabilsk kul
Kan indeholde spor af sesamfrø, jordnødder og nødder.

Næringsindhold pr. 100g:
Energi kJ                             1432 KJ
Energi kcal                          343 kcal
Fedt                                             11g
– heraf mættede fedtsyrer           9,8g
Kulhydrater                                  58g
– heraf sukkerarter                       35g
Protein                                        2,7g
Salt                                            0,26g

For Karamel Kompagniet betyder, den smukke bornholmske natur utrolig meget, og derfor er der stor fokus på, at værne om vores alles verden.
Deres seneste tiltag er, at de bruger plastfri æsker, lavet af FSC-certificerede materialer – og karamellerne bliver pakket ind i komposterbar cellefan, med OK Compost Home Certifikat.
Hos Karamel Kompagniet er det ikke kunne naturen og miljøet der er i fokus.
Trivsel og glæde har stor betydning for et godt arbejdsliv, og derfor arbejder de målrettet med at der skal være plads til alle på arbejdspladsen.
De har skabt et særligt program, der med tryghed, varme og tillid hjælper personer til igen, at blive en del af arbejdsmarked efter længere tids fravær.

Bedst før: 16-08-2022

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomShop videre