Karamel Kompagniet - Klassisk Lakrids - Frk. Færch

Karamel Kompagniet – Klassisk Lakrids

72,00 kr.

Klassisk Lakrids

En sand klassiker i et karamelunivers. Lakridskaramellen med nøje udvalgte smagsnoter fra lakridsens verden blandet med karamellens sødme.

Langtidskogning i kobbergryder, den helt specielle håndtering af karamelmassen, når den afkøles – og selvfølgelig de nøje udvalgte smagsnoter, det er hvad der kendetegner en gourmet karamel fra Karamel Kompagniet.

Karamel Kompagniet bygger på engelske traditioner og et arvestykke fra 1894, nemlig kogebogen med opskriften på karameller.
Siden 2004 hvor Karamel Kompagniet blev grundlagt på Bornholm har tanken været, at fremstille håndlavede karameller der hver gang skal være en gave at åbne.

På lager

1-3 dages leveringstid

Fri fragt ved køb over 399 kr.

Her kan du bruge MobilePay

Ingredienser:
Glukosesirup, kondenseret mælk, sukker, vand, hærdet vegetabilsk fedt (palmekerne – rspo mass balance), lakridsekstrakt (3%), farve: vegetabilsk kul,  emulgator (mono- og diglycerider), ammoniumklorid, salt, lakridspulver, naturlig aroma
Kan indeholde spor af sesamfrø, jordnødder og nødder.

Næringsindhold pr. 100g:
Energi kJ                             1408 KJ
Energi kcal                          337 kcal
Fedt                                            10g
– heraf mættede fedtsyrer          9,6g
Kulhydrater                                 58g
– heraf sukkerarter                      35g
Fibre                                             – g
Protein                                       2,3g
Salt                                           0,22g

For Karamel Kompagniet betyder, den smukke bornholmske natur utrolig meget, og derfor er der stor fokus på, at værne om vores alles verden.
Deres seneste tiltag er, at de bruger plastfri æsker, lavet af FSC-certificerede materialer – og karamellerne bliver pakket ind i komposterbar cellefan, med OK Compost Home Certifikat.
Hos Karamel Kompagniet er det ikke kunne naturen og miljøet der er i fokus.
Trivsel og glæde har stor betydning for et godt arbejdsliv, og derfor arbejder de målrettet med at der skal være plads til alle på arbejdspladsen.
De har skabt et særligt program, der med tryghed, varme og tillid hjælper personer til igen, at blive en del af arbejdsmarked efter længere tids fravær.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomShop videre