Kid Silk - Frk. Færch

Kid Silk

69,00 kr.

Knit by Moltrup har udviklet sin egen garnkollektion og en af garnkvaliteterne er denne Kid Silke som er en lækker blød kombination af 72 % kid mohair og 28 % silke, og den løber 210 m / 25 g.

Garnet i Knit by Moltrups egen garnkollektion er produceret i Syd Afrika af et RMS (Responsible Mohair Standard) certificeret spinderi, som stiller høje krav til både dyrevelfærd, gode arbejdsforhold og hensyntagen til miljøet.
Knit by Moltrup har altså udviklet et lækkert garn i luksusklassen, men med omtanke og det er ikke kun i garnet at miljøet er tænkt ind. Garnbanderollerne er fremstillet i 100 % genbrugspapir.

Farverne på Kid Silk er nøje udvalgt, og det gør, at de nemt kan strikkes alene eller kombineres med håndfarvet garn.

Fiberindhold: 72 % kid mohair / 28 % Mulberry silk
Løbelængde:
210 m / 25 g
Vaskeanvisning: Håndvaskes og skal ligge og tørre.
Mængde pr. fed: 25 g

1-3 dages leveringstid

Fri fragt ved køb over 399 kr.

Her kan du bruge MobilePay

Knit by Moltrup er en virksomhed ejet af Christine Moltrup Holm.

Christine har altid været draget af farver og med forkærlighed for det at være kreativ startede hun Knit by Moltrup.

Hos Knit by Moltrup bliver der arbejdet ud fra principperne om bæredygtighed, økologi og unika produkter i god kvalitet.
Al garn bliver købt i England hvor hun sørger for at få de bedste fibre på markedet og denne kvalitet afspejles i prisen.
Samtidig har Christine haft alle fed i hænderne fra start til slut, og bearbejdet dem efter alle kunstens regler.
På denne måde skaber hun de mest fantastiske unika garner.

Garnerne bliver farvet med syrefarver. Ordet lyder meget værre end det er.
Principperne bag syrefarve er, at garnet lægges i blød i helt naturlig citronsyre. Denne proces klargør fibrene, så de er i stand til at tage imod de farvepigmenter der bliver tilsat med håndkraft.
Det er vigtigt for Knit by Moltrup at garnet farves så bæredygtigt som muligt, forstået at der bliver brugt så lidt vand og el som det er muligt.
Derudover arbejder der ud fra princippet om, at der skal gå mindst muligt til spilde, både under farvning, men også når der tænkes labels og emballage.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomShop videre