Makers Board - Frk. Færch

Makers Board

340,00 kr.

Man skal aldrig gå ned på strikketilbehør og med dette Makers Board eller med andre ord Opskriftsholder fra CocoKnits bliver livet som strikker bare endnu nemmere.
Makers Board er en magnettavle hvor du nemt kan holde styr på dine opskrifter, diagrammer eller mønstre samtidig med, at du har dine værktøjer som omgangstæller og maskemarkører lige ved hånden.

Den ene side af mappen holdes på plads af stærke magneter som gør, at pladen kan sættes nøjagtig i den vinkel du måtte ønske.

Til opskriftsholderen medfølger 4 runde magneter dækket af fermenterede plantefibre (PLA), 2 små runde udækkede magneter til at holde på diverse strikketilbehør (Omgangstæller, Stramajnåle, Maskemarkører m.fl.) 3 udækkede rektangulære magneter til at støtte mappen og holde andre værktøjer.

Magnetpladen i mappen kan fjernes og da mappen er lavet af vaskbart papir kan dette vaskes på koldt skåneprogram – klemmes og krølles for at fremme rynker og tekstur for derefter at presses tilbage i form og lægges fladt for at tørre.
Ved at vaske det opnår du et mere ”brugt” look – lidt ligesom læder.

Opskriftsholderen måler: 23*28 cm foldet sammen

Billeder er vist med ekstra udstyr i form af Linial og pindemåler, Stramajnåle og Omgangstæller – disse kan købes separat hos Frk. Færch

På lager

1-3 dages leveringstid

Fri fragt ved køb over 399 kr.

Her kan du bruge MobilePay

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomShop videre