MAMAs Hverdagsgarn - Frk. Færch

MAMAs Hverdagsgarn

180,00 kr.

MAMAs Hverdagsgarn er resultatet af hvordan dansk overskudsuld kan blive til luksuriøst strikkegarn.
Men inden du kan sidde med et fed Hverdagsgarn i hænderne er der blevet brugt utallige timers arbejde på at forvandle overskudsuld, der var klar til at blive brændt på forbrændingen, til luksuriøst strikkegarn.
Men det er lige præcis det MAMA kan.
For at opnå så fint et resultat er fibrene ad flere omgange testet af på både håndkarte, spinderok og som strikkeprøver, for at kunne finde den rette balance mellem farver, struktur og funktionalitet.

Det er lammeulden, som er hovedingrediens i Hverdagsgarnet og netop dette garn kommer fra Peter uden for Glamsbjerg. Peter er både professionel fåreklipper og kødproducent også udlejer han sine får til naturpleje, så de får god plads at gå på og frisk bevoksning at spise.

De forskellige farver på Hverdagsgarnet kommer fra at kombinerer forskellige uldtyper på kryds og tværs.
Det hvide Hverdagsgarn er spundet på en base af Peters bløde dorset-lammeuld kombineret med lammeuld fra Kaspers gotlænder/romney-flok i Nordjylland.
Det roanfarvede Hverdagsgarn er spundet af dorset- og spælsau-lammeuld fra Peter og det sorte Hverdagsgarn er spundet på uld fra såne-, zwartbles- og spælsau-krydsninger, som er samlet op på vores ture rundt i landet.

I Hverdagsgarnet får du altså et rigtig godt dansk strikkegarn som passer perfekt til at strikke alene eller kombinere to farver og se hvordan mønstre rigtig kan komme til udtryk.

Fiberindhold: 100% ubehandlet affaldsuld fra danske kødfår
Løbelængde: 
300 m / 100 g
Strikkefasthed: 19 masker / 29 pinde = 10*10 cm
Pindstørrelse: 3.00 – 4.00 mm
Vaskeanvisning: Håndvaskes, men kan vaskes i vaskemaskine på uldprogram. Brug aldrig tørretumbler
Mængde pr. fed: 100 g

1-3 dages leveringstid

Fri fragt ved køb over 399 kr.

Her kan du bruge MobilePay

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomShop videre