Hurtig levering 1-3 dage | Fri fragt ved køb over 200 Dkk

Hurtig levering 1-3 dage

Fri fragt ved køb over 200 kr.

Maskemarkører – UNIKA

175,00 DKK

Maskemarkører UNIKA

UNIKA maskemarkører betyder, at der kun findes en af hver slags.

De fineste håndlavede UNIKA maskemarkører lavet i ægte sten.
De passer op til pind str. 7.00 mm

Amazonit UNIKA: Denne består af Amazonit, som symboliserer varig kærlighed og Farvet koral som symboliserer livskraft
Opal UNIKA: Består af Opal, som er symbol for loyalitet og trofasthed, Rosaquarts som er symbol for kærlighed og hengivenhed, Howlit der symboliserer ro, fred og opmærksomhed og Pink jade der beskytter og bringer harmoni
Tigerøje UNIKA: Denne består af perlemor, der symboliserer skønhed, rigdom, renhed, uskyld og fuldkommenhed, Flurit der symboliserer healing af kaos til klarhed, Røgquarts der er symbol for lys i mørket og Tigerøje, der giver skarpsindighed, overblik og klarhed.

Ryd

Få fingrene i disse unika maskemarkærer ved at vælge den ønskede variant. Den perfekte gave i morsdagsgave eller en lille ekstra "fordi du fortjener det" gave.

Hold altid styr på strikke- og hækle arbejdet. Du behøver derfor ikke tælle dig frem til hvor i opskriften du er nået til. Det vil spare dig for tid og kræfter, og du vil i fremtiden takke dig selv.

Alt du gør er at placere markøren, der hvor du er nået til, og så vil du næste gang være klar til at komme i gang uden besvær.

Yderligere information

Vægt N/A
Tilbehør

Maskemarkører

Vælg farve

Amazonit, Aventurin, Blonde agat, Cloissonné, blå, Cloissonné, blå, lille ring, Cloissonné, blå, stor ring, Cloissonné, rød, Cloissonné, rød, lille ring, Cloissonné, rød, stor ring, Farvet jade, lyseblå, Farvet jade, lyserød, Farvet koral, Jade, Opal, Perlemor, Rosaquarts, Tigerøje

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.