Nordisk Babyhækling - Frk. Færch
Tilbud

Nordisk Babyhækling

299,95 kr. 89,99 kr.

Bogen Nordisk Babyhækling er fyldt med hækleopskrifter til babys første tid. Udover opskrifter på beklædning og tilbehør i alle sværhedsgrader, finder du også opskrifter på de fineste hæklerier til børneværelset.

Fælles for alle opskrifter i bogen Nordisk Babyhækling er, at de er monteringsfrie, og har et moderne nordisk udtryk med enkle mønstre, en flot finish og afstemte farver.

Der er godt 30 hækleopskrifter i bogen – og mere end 40 forskellige modeller. I bogen er en god blanding af både mindre og større projekter, af varierende sværhedsgrad.
Størrelser fra 0 – 24 måneder.

Bogen sendes med posten efter køb!

På lager

1-3 dages leveringstid

Fri fragt ved køb over 399 kr.

Her kan du bruge MobilePay

Charlotte Kofoed Westh er designeren bag bogen Nordisk Babyhækling. Som titlen antyder, er bogen fyldt med lækre opskrifter på beklædning med et moderne nordisk udtryk med enkle mønstre, en flot finish og afstemte farver.

Designeren har ønsket, at vise hækling på en ny og anderledes måde da hun ofte oplever, at mange ser hækling som værende uegnet til beklædning, da hækling har ry for at være uelastisk og tæt i det – hvilket jo kan være en fordel når der skal hækles amigummi, tasker, grydelapper og slumretæpper.
Hækling kan meget mere end det, og det er denne bog et rigtig godt eksempel på. Her finder du en bog med sans for detaljen.

Charlotte Kofoed Westh har bestræbt sig på, at give det hæklede babytøj en enkelhed i udtrykket og en gennemgående stil. Tøjet skal samtidig have en god elastisk pasform, så man har lyst til at bruge babytøjet i det daglige.

Hækling i bagerste maskeled giver et elastisk ribmønster, som helt eller delvist går igen på samtlige modeller i bogen. Der er derfor fra designeres side lagt op til, at tøjdelene kan kombineres på kryds og tværs.
Det meste af tøjet er hæklet oppefra og ned i ét stykke, men enkelte modeller hækles nedefra og op, dog stadig i ét stykke. Målet har været, at tøjet skal være monteringsfrit.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomShop videre