So Schjelde Projektshopper Andrea - Frk. Færch

So Schjelde Projektshopper Andrea

695,00 kr.

Projektshopper – Andrea

Andrea Projektshopperen er perfekt når strikke- eller hækletøjet skal med på farten, med god plads til både garn og tilbehør.
Tasken har et stort rum og to lommer op ad den ene side, derudover kommer den med en markørpung, der med en karabinhage hænger indeni.
Det smukkeste overskudsstof er brugt som foer i tasken, og med en magnetlås kan du nemt og sikkert have dit garnprojekt med på farten.

1-3 dages leveringstid

Fri fragt ved køb over 399 kr.

Her kan du bruge MobilePay

Andrea projektshopper måler: 27 * 37 * 8 cm.

Alle produkter fra So Schjelde er lavet i overskudslæder fra møbelproduktioner, og hver enkelt produkt har sit eget unikke look.

Det er Tine Schjelde Møberg der er personen bag So Schjelde. Tine har altid haft kreative aktiviteter som hobby, og hun har nu startet microvirksomheden So Schjelde.
So Schjelde er lædervarer som shoppers, strikketilbehør, strikketasker/etuier og clutches. Alt sammen fremstillet i rest- og overskudslæder fra møbelproduktion.
Der er fokus på bæredygtighed, så udover at bruge deadstock læder, anvendes også secondhand silke sarier fra Indien som foer i clutches hvor det er muligt.
I kernelæder håndsyer Tine Schjelde bl.a. tasker og etuier, trykker lædernøgleringe og laver diverse strikkedimser.
Alt er lavet fra bunden i hendes lille værksted i privaten.

Tine går efter et enkelt design med inspiration i trends indenfor det Skandinaviske designunivers.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomShop videre