STRIK - til dig, som elsker at strikke - Frk. Færch - garn og hygge

Strik

379,00 kr.

Denne bog “STRIK” er til dig, som holder af at strikke eller bare har et ønske om at komme i gang med at strikke. Den er derfor et godt redskab til både nybegyndere og øvede.
Bogen fungere som en bog som vi alle kender det, men også som et opslagsværk.

Varen er på vej, forvent derfor 1-2 dages ekstra levering!

På lager (kan bestilles som restordre)

1-3 dages leveringstid

Fri fragt ved køb over 399 kr.

Her kan du bruge MobilePay

“STRIK” er skrevet af Lene Holme Samsøe og strikkecoach Charlotte Kaae, og er bog der gavner alle strikke interesserede. De mange illustrationer er af tusch og akvarel og bogen indeholder samtidi en masse strikkeprøver, som viser dig alle strikkekunstens grundbegreber, men også de mere avancerede teknikker. Det er alt fra hvordan du slår masker op, til hvordan du lukker dem af igen. Bogen er ikke ment som en erstatning for strikkevideoer, men kan i stedet give dig et overblik som videoerne ikke kan. Du ved ikke, hvad du leder efter, hvis du ikke ved, at det findes. Det er her bogen er genial – den giver dig nemlig eksempelvis overblik over, hvilke typer af udtagninger, der findes.
Det bliver vist med illustrative tegninger, som gør det nemt for dig at forstå de mange elementer, og har både den danske og den engelske betegnelse. Med bogen ved din side, kan du derfor enkelt søge efter videoer, hvis du har brug for dem som supplement til tegninger og billeder.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomShop videre