Strikkebogen - Frk. Færch

Strikkebogen

270,00 kr.

Oplev en omfattende guide til strikketeknikker og værdifuld viden for moderne strikkere.

Strikning er et håndværk, der kan mestres ligesom enhver anden færdighed. Med lidt øvelse og tålmodighed kan du lære at mestre strikningen. Denne bog er ikke fyldt med opskrifter, men den tager i stedet læseren i hånden og lærer hende eller ham at strikke fra bunden.

Forfatteren, Kimmie, går i dybden med alle aspekter af strikketeknikkerne: Fra valg af garn og pinde til de grundlæggende teknikker med ret- og vrangmasker samt udtagninger og indtagninger. Bogen dækker også mere avancerede teknikker som vende-pinde, forskellige opslag og aflukninger, patentstrik, struktur- og mønsterstrik. Læserne får også nyttige tips om usynligt hæftning af ender og om vask og blokning af strikkeprojekter.

Bogen er rigt illustreret med fotografier og henvender sig både til begyndere og øvede strikkere, der ønsker at forbedre deres viden og færdigheder. Uanset dit niveau, vil denne bog være en uvurderlig guide til at udvikle dine strikkefærdigheder og tage dine projekter til nye højder.

På lager

1-3 dages leveringstid

Fri fragt ved køb over 399 kr.

Her kan du bruge MobilePay

Bag Strikkebogen står Kimmie Munkholm, som alle, der strikker eller gerne vil i gang med at strikke, har stiftet bekendtskab med.
Kimmie er kendt for sine utroligt populære, pædagogiske og meget anvendelig videoer, hvor hun forklare forskellige strikketeknikker.
Kimmie Munkholms tætte samarbejde med PetiteKnit har gjort, at hun i dag har lavet mere end 300 strikkevideoer, har 52.000 abonnenter på hendes Youtube-kanal samtidig med at hun i 2021 lancerede hendes app “Strikkejournal” som udover at gemme på hendes strikkevideoer også kan hjælpe med at holde styr på dine projekter, garnlager og meget mere.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomShop videre