Strik dit eget julepynt - Frk. Færch - garn og hygge

Strikket julepynt

199,95 kr.

I bogen “Strikket julepynt” finder du en hel masse smukke strikket ting til både træet, vinduet og de små kroge der passer perfekt ind i hjemmet i juletiden.

Bogen indeholder blandt andet opskrifter på stjerner og hjerter til træet og du vil få mulighed for at strikke en skovbund med svampe og agern til at pynte på kranse og dekorationer.

Bogen sendes med posten efter køb!

På lager

1-3 dages leveringstid

Fri fragt ved køb over 399 kr.

Her kan du bruge MobilePay

De mange opskrifter og farver som er at finde i bogen er inspireret af den nordiske natur og hyggetraditionen fra den danske jul. Gennem hele bogen er der holdt en smukt afstemt farveskala, således at de strikket ting passer perfekt ind i de skandinaviske hjem.

I bogen finder du strikkeprojekter til både nybegynderen og den mere erfarne strikker. Særlige teknikker og masker er forklaret i bogen, og du vil derfor ikke være overladt til dig selv. ‘

Alle strikkeopskrifter byder på mange fine detaljer, og du har mulighed for at sætte dit eget præg på pynten med små broderier og perler, eller andre valg af farver. Med andre ord strikket julepynt, der er med til at bringe varme og hygge i de kolde måneder.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomShop videre