Tidløs børnestrik fra Clara Knitwear - Frk. Færch

Tidløs børnestrik fra Clara Knitwear

249,95 kr.

I bogen Tidløs børnestrik finder du klassisk børnetøj med reference til æstetikken fra 1940´erne, 1950´erne og 1960´erne og,  du finder du et bredt udvalg af tidløse strikkeopskrifter til børn.

Bogen indeholder 34 opskrifter, 22 af dem er nye og lavet eksklusivt til denne bog.
Opskrifterne favner alderen fra 0 – 12 år og giver dig alt, hvad du behøver for at skabe en tidløs garderobe til børnene.
Modellerne er enkle, klassiske, men med små detaljer, som får dem til at skille sig ud.

Tidløs børnestik er til dig, der ønsker at skabe en unik og holdbar strikket garderobe til børn eller børnebørn med modeller, der kan gå i arv.

Bogen sendes med posten efter køb!

På lager

1-3 dages leveringstid

Fri fragt ved køb over 399 kr.

Her kan du bruge MobilePay

Marte Hasselø begyndte som strikkedesigner i 2018 under navnet @claraknitwear. Hun lærte at strikke, med god hjælp fra sin bedstemor og Youtube, da hun ventede sit første barn i 2013. I 2015 blev hun mor for anden gang, og denne gang til endnu en søn, der endte med at få en veludrustet garderobe fyldt med lækkert strik.
I 2017 blev hun mor for tredje gang, denne gang til en lille pige, og efter to drenge, blev strikningen for alvor taget op igen. Efterhånden som strikke færdighederne blev udviklet, begyndte Marte at skrive strikkeopskrifter.
Den første opskrift blev Claras dragt, opkaldt efter datteren, som du selvfølgelig også finder i bogen Tidløs Strik, og herfra tog det fart.

Med bogen Tidløs Børnestrik håber Marte, at du kan finde noget du synes om, og at modellerne kan blive klassikere i børnenes garderobe, både til hver og fest.
Ønsket er, at skabe en bog, der inspirerer til, at skabe sin helt egen garderobe til børnene med modeller i klassiske snit, som stilmæssigt vil tåle tidens tand.
Opskrifterne er skrevet, så selv nybegyndere vil kunne strikke de fleste af modellerne.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomShop videre