Tunesisk hækling - Frk. Færch

Tunesisk hækling

299,95 kr.

Tunesisk hækling er en bog om den gamle, men populære teknik af samme navn.
Denne bog henvender sig både til nybegynderen og til den mere erfarne hækler, da alle opskrifter indeholder trin-for-trin-guides og er mærket med stjerner, for at vise sværhedsgraden af de forskellige opskrifter.
Tunesisk hækling indeholder 30 designs inden for både bolig, beklædning og accessories, der alle passer ind i den skandinaviske stil.

Bogen sendes med posten efter køb!

På lager

1-3 dages leveringstid

Fri fragt ved køb over 399 kr.

Her kan du bruge MobilePay

Pernille Cordes er strikdesigner og personen bag bogen Tunesisk Hækling.

Tunesisk hækling er en ældgammel teknik, som stammer fra det centrale Asien og er senere blevet udbredt til Mellemøsten – også Tunesien og videre derfra til Europa.

Kært barn har mange navne, og det gælder også når der snakkes om tunesisk hækling. Teknikken har blandt andet været kendt som Afghan Stitch, Shepard´s Knitting, German Work, Railway Knitting, Tricot Work og på dansk: hakning.
Pernille Cordes har valgt at kalde denne bog for Tunesisk Hækling, da det også er den betegnelse der bruges internationalt som Tunisian crochet.

Tunesisk hækling er en blanding af strik, hækling og vævning, og det giver en vis fasthed og struktur. Ved at lege med forskellige materialer og størrelse på nålen kan er det muligt, at skabe et mere let og blødt udseende.

I bogen Tunesisk Hækling har Pernille Cordes arbejdet med at udvikle sit eget udtryk i tunesisk hækling.
Stilen er skandinavisk og klassisk med fokus på finesser og detaljer. Flere af mønstrene er unikke, som for eksempel det svævende zigzag-mønster og det skotskternede mønster.
Sidstnævnte har Pernille Cordes fundet inspiration til, på den rejse i efteråret 2014 til Shetlandsøerne, hvor der er tradition for vævede skotskternede mønstre.

Designeren Pernille Cordes håber, at du med denne bog har lyst til at udfordre de mange muligheder for tunesisk hækling. I bogen finder du 30 nye designs.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomShop videre